Mjeshter të fasades (dekore të fasades)

Job Description

Dea Bau me adrese ne Bresje,Fushe Kosove kerkon te angazhoje mjeshter per vendosjen e fasades dhe dekoreve te fasades ne objektin Dea Mall .

Per me shume informata na vizitoni ne zyrat tona ne Bresje ,Fushe Kosove si dhe na kontaktoni ne numrat tane te telefonit : +383 44 152 743

Location