Monter (2)

February 4, 2024

Job Description

Kompania “PUNTO SHPK” me seli ne Prishtine, e specializuar ne shitjen e inventarit per zyre dhe administrate, perfaqesuese e brendeve te njohura ne kete lemi, shpalle konkurs per kete pozite:

Monter (2 pozita)

Kualifikimet

  •  Eksperience ne pune (e preferushme)
  •  Aftesi te mira komunikative dhe te punes ne ekip
  •  Patent shofer te kategorise B

Ofrojme kushte atraktive te punes!

Te gjithe te interesuarit, te dergojne CV-ne ne email info@punto-rks.com apo ta sjellin ne showroom-in tone ne Magjistralen Prishtine – Fushe Kosove, km 1 (perball Central Park).

Location