Monter

May 5, 2024

Job Description

X1

Monter 

Detyrat:

  • Përvojë pune 2+ vite në fushën e montimit.
  • Njohuri të montimit të dhomave dhe kuzhinave (interierin)
  • Të jetë I fokusuar dhe përqendruar në pozitën e punës
  • Bënë montimin e produkteve në Showroom dhe ne teren tek klienti

Kërkesat:

  • Aftësi për të punuar në grup
  • I vëmendshëm për paisjet e kompanisë

Të interesuarit të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” ose të lajmrohen në:
+383 48 172 472

Location