Ndihmës/e Kuzhinier/e, Operatore Telefonike

September 29, 2023

Job Description

KONKURS PUNE

Kompania:                 SushiCo Kosova Sh.P.K

Afati për aplikim:       Deri më: 28/10/2023

Për kompaninë

SushiCo Kosova Sh.P.K është kompani e themeluar në vitin 2018 dhe është partner i franshizës SushiCo.

Pozita: Ndihmës kuzhinier/e

Detyrat dhe përgjegjësitë për ndihmës kuzhinier/e  

 • Pergatitja e ushqimeve;
 • Pergatitja e lëndes së parë për produkte ushqimore;
 • Mirëmbajtja e vendit të punës;
 • I permbahet standarteve te higjenes dhe pastertise se restorantit;
 • Sipas kërkesës së mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Pozita : Operatore telefonike

Detyrat dhe përgjegjësitë për operatore telefonike.

 • Të pranoj telefonata të porosive;
 • Të ndihmoj në paketimin e produkteve ushqimore;
 • Mirëmbajtja e vendit të punës;
 • Të ndihmoj kolegët gjatë kryerjes së detyrave të restaurantit;
 • Të adresoj problemet dhe kritikat tek menaxherët;
 • Mikpritjen e klientëve;

Të gjithë të interesuarit janë të mirëseardhur.

Kandidatët që plotësojnë kriteret e lartcekura, luten që CV’të e tyre t’i dërgojnë në e-mailin: info@sushicokosova.com

+38343567555

Location