Ndihmës Kuzhine, Enëlarës/e, Pizzaman

January 4, 2024

Job Description

KONKURS PUNE
Restaurant Mero me një objekt modern, me kushte shumë moderne dhe bashkëkohore të punës fton të gjithë të interesuarit të aplikojnë në këtë konkurs, dhe ti bashkangjiten një stafi të mrekullushem.
Shpallim konkurs në (këto) pozita:
Ndihmës kuzhine
Enëlarës/e
Pizzaman
Kushtet e aplikimit:
  • Të ketë njohuri rreth fushës së shërbimit dhe hotelerise.
  • Të ketë përvojë pune
Detyrat dhe pergjegjesite :
  • Përpikmeri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klienteve.
  • Aftësi të mira komunikimi me klient.
Të interesuarit për punë duhet të dërgojnë biografinë CV-në dhe mund të zgjedhin të aplikojnë nëpërmjet njëres nga këto mënyra:
Në e-mail adress: merogroupks@gmail.com
Ose ne numrin +383 46 990 990
Lokacioni: Fushë Kosovë, Rruga e Uglarit

Location