Ndihmëse Kuzhine (F) (3)

November 5, 2023

Job Description

3 x Ndihmëse Kuzhine

Chop® është shtëpia e sandwich-ëve luksoz!

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

Për ndihmëse kuzhine

  • Pergaditja e sandwich-eve dhe ushqimeve ne menu.
  • Detyra të tjera rreth mirëmbajtjes së kuzhines.
  • Pergaditja e mishërave dhe sosave sipas instruksioneve

KUALIFIKIMET dhe AFTËSITË

  • Përvoja e punës si kuzhinier/e është e domosdoshme.
  • Pervoja e punës në restorante te shpejta është përparsi
  • Te jete fleksibil me orarin

Vërejtje:

Pozitat jane te hapura për 2 orare pune.

Aplikimit bashkangjitiani dhe nje foto

Konkursi qëndron i hapur prej datës 14 Tetor, 2023 deri më 14 Nentor, 2023

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘APLIKO KËTU’

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen

Location