Postier (12)

October 15, 2023

Job Description

Konkurs për POSTIER
Prishtine (4), Fushë Kosovë (2), Pejë (1), Ferizaj (1), Lipjan (1), Prizren (2), Gjilan (1)

Përshkrimi i vendit të punës

Ju do të punoni si postier në shpërndarje të dërgesave postare, pako, kartela bankare.

Përveq pagës bazë si dhe kompenzimit për cdo dërgese të suksesshme ne gjithashtu ofrojmë edhe bonuse bazuar në nivelin e dërgesave që dorëzoni si dhe e cmojmë lojalitetin ndaj kompanisë duke rritur pagën baze cdo vit. Në NPOST do të punoni në shpërndarje të dërgesave të kompanive më me renome në botë si dhe bankave më të mëdha në Kosovë duke ofruar stabilitet dhe punë afatgjate.

Gjatë punës fillestare do të kaloni në një proces trajnimi 3-4 ditor mbi komunikimin me klientët, përdorimin e aplikacionit të posteriëve, rritjen e efikasitetit si dhe si të bëheni postier i suksesshëm.

Përfitimet

 • Veturën per pune të cilën e përdor për vajtje-ardhje në depo
 •  Pagë të volitshme
 • Bonus në cdo porosai
 • Orar i regullt i punës
 • Rritje page cdo vit duke vlerësuar lojalitetin ndaj kompanisë
 • Numër të bollshëm të dergesave
 • Teknologji e avancuar duke mundësuar lehtësi në punë

Kërkesat për kanditatët:

 1. Posedim i patent shoferit (preferohët minimum dy vite)
 2. Të jetë banor i rajonit për të cilin aplikon
 3. Përparësi kanë postierat me përvoje pune paraprake
 4. Dëshmi mbi të kaluarën e pastër kriminale (nëse pranoheni në punë)

Linku për aplikim:

 PRISHTINË (4 persona)

https://avehr.com/npost/postier-ne-prishtine/apply/99f78a1899c401c1070aed6d12270ecb

FUSHË KOSOVË (2 persona) 

https://avehr.com/npost/postier-fushe-kosove/apply/e6817a97146f4aeccd9685b1aab21e90

 PEJË (1 person)

https://avehr.com/npost/postier-ne-peje/apply/58252645c2bce2a84910f74ef7b6d88b

 FERIZAJ (1 person)

https://avehr.com/npost/postier-ne-ferizaj/apply/cde41f370396529addb065f95979bff9

 LIPJAN (1 person)

https://avehr.com/npost/postier-lipjan/apply/a3326eb0c4899f70bc4b17ce8fa0758c

 GJILAN (1 person)

https://avehr.com/npost/postier-ne-gjilan/apply/684eb73ed7640a70d879ebdc189f30da

PRIZREN  (2 persona)

https://avehr.com/npost/postier-ne-prizren/apply/b83c6a5ca8119b68525ec32e26fbb2ab

Location