Postier

November 20, 2023

Job Description

DHL Express shpall një mundësi pune për poziten “Postier” në qytetin e Gjakovës dhe Prishtinës,

Përgjegjësitë:

  • Përgjegjës për marrjen dhe dorëzimin e paketave në shtëpi dhe biznese në rrugën e tij të dorëzimit.
  • Të operojë në mënyrë efikase të itinerarit për të siguruar që marrjet dhe dërgesat e planifikuara për ditën janë përfunduar ashtu siç janë parashikuar dhe duhet të menaxhojë mirë kohën.
  • Të mbajë një marrëdhënie të mirë me klientët në terren dhe të jetë në gjendje të përgjigjet në pyetjet në lidhje me metodat e transportit të paketave që ai mund të hasë, duke ndërtuar shitje në terren.

Kriteret:

  • Preferohet mbi 2 vjet përvojë në të njëjtën fushë
  • Patentë Shoferi – Kategoria B
  • Diploma e shkollës së mesme ose Diplomë Universiteti (e preferueshme)
  • Kuptimi i thellë i shërbimeve të kompanisë dhe pozicionit të saj në industri
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi

Mënyra Aplikimit:

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre në hr@3plog.net

Location