Punëtor/e në Market

June 26, 2023

Job Description

KONKURS PUNE 

Pozita: Punëtor/e në Market

Vendi: Prishtinë

Lloji: Orari i plotë i punës
Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të pranoni dhe përshendesni konsumatorët me mirësjellje
 • Të përgjigjeni në pytjet e konusmatorit duke i ofruar shërbim
 • Të ndimoni konsumatorët në gjetjen e produkteve që kërkojnë
 • Të ndimoni bashkpunëtorët e tjerë sipas nevojës në të gjithë marketin
 • Të kontrolloni afatet dhe gjendjen e produkteve në përgjithësi
 • Të mirëmbani dhe kujdeseni për mjetet e punës
 • Të siguroheni që raftet dhe hapësira nën përgjegjësinë tuaj të jetë e pastër
 • Detyrat tjera që parasheh vendi dhe pozita e punës

Kërkesat:

 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Përvojë paraprake pune në shërbim ndaj konsmatorëve dhe shitje me pakicë
 • Shkathësitë shkëlqyera komunikuese dhe punes në ekipë
 • Fleksibilitet në orar dhe gadishmëri efektive për punë

Jupërfitoni:

 • Saktësi në pagë
 • Sigurim Shëndetësor
 • Asistencë, edukim dhe trajnime shtesë
 • Rekreacion

 

Express Store – “2 HapaLarg”-Kompania më e re në vend me rrjetin e saj të marketeve te shitjes me pakicë,  është duke kërkuar  punëtor të zellshëm, ambicioz dhe të gatshëm për punë dhe sfidatë reja.

Procesi i Aplikimit:

Të gjithë të intersuarit për këtë vend pune që ofrohet  me benefitet dhe mundesitë më të mira në treg, mund të aplikojnë online duke dërguar CV ne adresën elektronike: hr@expressstore-ks.com

Konkursi mbetet i hapur nga data: 23.06.2023 deri me 03.07.2023.

Location