Punëtor në Depo

January 14, 2024

Job Description

Korporata Meridian është njëra ndër ndërmarrjet më të suksesshme në vend dhe njëherësh partner shumë serioz i brendeve më të fuqishme botërore të cilat distribuohen në Kosovë. Përkushtimi maksimal në plotësimin e nevojave dhe kërkesave të tregut janë elementet kyçe mbi të cilat punon Korporata Meridian. Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e Korporatës Meridian ju ftojmë të aplikoni për:

VEND TË LIRË PUNE:

Posti: Punëtor në depo

Lokacioni: Zyra Qendrore – Prishtinë, Zona Industriale 

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Palimi i mallrave si dhe mirëmbajtja e pastërtisë sipas standardeve.
  • Përgatitja dhe kompletimi i porosive sipas fletëporosisë për dorëzim ose pranim.
  • Renditjen dhe palimin e stokut
  • Zbaton detyrat ditore dhe bashkëpunon me mbikëqyrësin që ato të kryhen në mënyrë efikase.
  • Punë tjera sipas kërkesës së mbikqyrësit.

Kualifikimet Profesionale

  • Shkollimi i mesëm
  • I/e motivuar dhe ambicioz/e  
  • I përshtatshem në punë ekipore
  • Aftësi të punës nën stres dhe afate kohore

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘APLIKO KËTU’ oseadresës elektronike (e-mailit), duke dërguar CV-të elektronike në këtë adresë: Burimet.Njerezore@meridian-ks.com .

Konkursi qëndron i hapur prej datës 12 Janar, 2024 deri më 12 Shkurt, 2024.

Location