Punëtor Teknik

February 26, 2024

Job Description

DETYRAT DHE PERGJEGJESIT

  • PLANIFIKIMI I DETYRAVE DHE PËRGJEGJËSIVE NË VENDIN E PUNËS;
  • PËRKUJDESET PËR PUNËT TEKNIKE NË BAZËN E DERIVATËVE;
  • PËRKUJDESET PËR PAISJET NË BAZËN E DERIVATËVE;
  • KUJDESET PËR MBARVAJTJEN E PUNËS GJATË PROCESIT TË NGARKIMIT DHE SHKARKIMIT TË AUTOBOTAVE ME DERIVATE;
  • ASISTON NË LIDHJEN E GYPAVE MEKANIKE NË LINJEN E SHKARKIMIT DHE NGARKIMIT TË AUTOBOTAVE;
  • RAPORTON PËR PRISHJET EVENTUALE TË PAISJËVE TE PËRGJEGJËSI.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET ENEVOJSHME

  • AFTËSI PËR TË PUNUAR NËN PRESIONIN E KOHËS;
  • DIPLOMA E SHKOLLËS SË MESME
  • PREFEROHET TE KETE NJOHURI TË MIRA MEKANIKE
  • PREFEROHET PËRVOJA E PUNES;

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: HR@euroshell-ks.com

NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014

Location