Recepsionist/e, Mirëmbajtëse

September 25, 2023

Job Description

Pozita : Recepsionist/e  

Detyrat dhe përgjegjsitë:

 • Mirëpret  dhe përshëndes mysafirët
 • Informon mysafirët mbi shërbimet e hotelit dhe tarifat
 • Bashkëpunon me stafin
 • Monitoron vizitorët në hotel
 • Zbaton rregullat dhe politikat e hotelit

Kriteret:

 • Njohja e gjuhës angleze obligative
 • Përvojë adekuate pune (e preferueshme)
 • Vëmendje në detaje dhe saktësi
 • Pamje dhe qëndrim professional
 • Eksperiencë në komunikim me mysafir / klient, mundësisht në një mjedis mikpritës
 • Aftësitë administrative

Pozita : Mirëmbajtëse

 • Të jetë energjike dhe e motivuar  për punë
 • Të ketë aftësi të punës në ekip
 • Përvojë adekuate pune ( e preferueshme)

Te gjithë të interesuarit të cilët plotësojnë kriteret për këto pozita duhet të dërgojnë CV-në, në e-mail adresën: hr@venushotel-ks.com

Location