Shankist/e, Ndihmës/e Kuzhinier/e

January 22, 2024

Job Description

Jeni të interesuar të bashkoheni në ekipin tonë me një ambient shume të ngrohtë dhe profesional, atëhere Pasta Fasta me lokacion në Prishtinë një prej vendeve më të njohura shpall konkurs për këto pozita:

POZITA:                            Ndihmëse Kuzhinier/e        

QYTETI:                             Prishtinë

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

  • Pergaditja e pastave sipas trajnimit te bere paraprak
  • Mirembajtja e vendit te punes

POZITA:                            Shankist/e

QYTETI:                             Prishtinë

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

  • Aftësi të mira komunikimi me klient
  • Përpikshmeri dhe mirsjellje ndaj klienteve

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në linkun mëposhtë ose dhe ne numrin kontaktues 
+383 49 69 96 77

Linku: https://forms.gle/Hj34irWdz3drKE4m9

Location