Shankiste (3), Ndihmëse Kuzhiniere (3)

February 20, 2024

Job Description

Jeni të interesuar të bashkoheni në ekipin tonë me një ambient shume të ngrohtë dhe profesional, atëhere Pasta Fasta me lokacion në Prishtinë, Fushë Kosovë një prej vendeve më të njohura shpall konkurs për këto pozita:

POZITA:                            3x Ndihmëse Kuzhiniere        

LOKACIONI:                       Ulpianë

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

  • Pergaditja e pastave sipas trajnimit të bërë paraprak
  • Mirembajtja e vendit te punes

Orari:

  • Orari i parë 08:00-16:00
  • Orari i dytë 16:00-00:00

Me gjysmë ore pauzë gjatë orarit dhe nje shujtë nga kompania gjate orarit te punës.

Përfitimet:

Punemarrsi perfiton kontrat pune të parapar me ligjin e Kosovës me pushime javore,vjetore dhe mjeksore.


POZITA:                              3x Shankiste

LOKACIONI:                        Central Park        

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

  • Aftësi të mira komunikimi me klient
  • Përpikshmeri dhe mirsjellje ndaj klienteve

Orari:

  • Orari i pare 08:00-16:00
  • Orari i dyte 16:00-00:00

Me gjysmë ore pauzë gjatë orarit dhe nje shujtë nga kompania gjate orarit te punës.

Përfitimet:

Punemarrsi perfiton kontrat pune të parapar me ligjin e Kosovës me pushime javore,vjetore dhe mjeksore.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes butonit ‘APLIKO KËTU’ ose në linkun mëposhtë ose dhe në numrin kontaktues  +383 49 69 96 77

Linku: https://forms.gle/hAhF8c4DSiZBPpJi9

Location