Shankiste, Ndihmëse Kuzhiniere

Job Description

KONKURS

Jeni të interesuar të bashkoheni në ekipin tonë me një ambient shume të ngrohtë dhe profesional, atëhere Pasta Fasta me lokacion në Prishtinë, Ferizaj, Prizren një prej vendeve më të njohura shpall konkurs për këto pozita:

POZITA:     

5x Shankiste                      

1x Ndihmëse Kuzhiniere        

LOKACIONI:                       PRISHTINË ( RRUGA B, ULPIANË )

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

  • Pergaditja e pastave sipas trajnimit të bërë paraprak
  • Mirembajtja e vendit te punes
  • Orari me dy ndërrime:

Ndërrimi i parë: 08:00 – 16:00

Ndërrimi i dytë: 16:00 – 24:00

POZITA:     

2x Delivery                    

LOKACIONI:                       FERIZAJ, PRIZREN

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

  • Shperndarje e porosive me veture.
  • Korrektesi dhe shkathtesi gjate orarit te punes.
  • Miresjellje me klientet.
  • Mirembajtje e mjeteve dhe vendit te punes.

Të interesuarat mund të aplikojnë përmes butonit Apliko Këtu apo linkut https://forms.gle/mNwbbv4mfiiC3FdB9 ose në numrat e telefonit

+383 49 699 677

+383 48 500 664

Location