Shitës/e

April 29, 2024

Job Description

Kompania e mirënjohur Aldex Qeramika kërkon të punësojë dy Shitës/e:

  • Vendi: Pejë , showroom i ri

Përgjegjesitë:

  • Shkathesi të mira në prezentim dhe negocim me blerësit potencial
  • Planifikimin & Menagjimin e shitjes
  • Pergjegjes për zhvillimin dhe aktivitetin e shitjes
  • Targetimin e bleresve te rinj,inicimin e mundesive te reja për kompaninë

Përparesitë:

  • Se paku 1 vjet pervojë pune, përparesi në  lëmin perkatese (Qeramike dhe Sanitari)
  • E nevojshme për aplikim eshte CV-ja

Të interesuarat të aplikojnë ne email: info@aldex-ks.com

www.facebook.com/AldexGroup ose për informata me të hollësishme

mob: +383 45 534 535

Location