Shofer (5)

May 5, 2024

Job Description

Kompania Taxi Dallas në Prishtinë, shpallë konkurs për pozitën:

  • Vozitës (5 pozita) vetëm për orarin e Pasditës.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Patenta e shoferit kategoria B së paku 3 vite,
  • Të jetë i sjellshëm dhe komunikativ,
  • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibil,
  • Përvoja do të jetë përparësi.

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë duke telefonuar në numrin: +383 49 971 871

Location