Shofera

July 12, 2023

Job Description

BRING POSTA eshte kompani vendore me pervoje shumevjeçare ne industrine e logjistikes dhe transportit.

Te gjithe te interesuarit që duan të bëhen pjese e BRING POSTA , ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapura të punës në gjithe teritorin e Kosoves, te ndara ne baze te komunave.

Pozitat e hapura janë:

SHOFER: ne te gjitha komunat e Kosoves

Nese jeni i interesuar te punoni si Postier atehere ky konkurs eshte per ty.

Na kontaktoin ne numrin +383 48 323 444 

ose te dergoni CV ne bringposta@gmail.com

Po ashtu mund te na vizitoni dhe fizikisht te adresen tone ne Magjistralen Prishtinë – Pejë ( Komoran) BRING POSTA

Location