Vende të lira pune

December 13, 2023

Job Description

Jaffa Food and Cake hap konkurs per pozitat:

  1. Ndihmës Teknik i Elektrikes
  2. Ndihmës Teknik i Pajisjeve

Regjioni i Mitrovices, Vushtrris dhe Prishtines

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne permes numrit te telefonit +38348623435

Location