Vende të lira pune (7)

April 16, 2024

Job Description

 

“Koha Grill”, një restaurant i njohur dhe i pëlqyer në Prishtinë, ka hapur konkurs për pranimin e punëtorëve për të përforcuar ekipin tonë. Jemi në kërkim të kandidatëve të kualifikuar për pozitat e mëposhtme:

Pozitat e Lira:

  1. Kuzhinier
  2. Skarist
  3. Pizzaman
  4. Ndihmës Kuzhinier
  5. Enelarese
  6. Kaciere
  7. Kamarier

Mënyra e Aplikimit: Të gjithë të interesuarit janë ftuar të kontaktojnë në numrin tonë të telefonit:  +383 49 424 142 dhe +383 49 535 725

Location