Vozitës i Kamionave

November 20, 2023

Job Description

Pozita e punës: VOZITËS I KAMIONIT ME CISTERNË (Kategoria C për Kosovë)

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-të dhe kopjen e dokumentave të kerkuara në zyret e AL Petrol në Miradi e Poshtme, Fushë Kosovë dhe në email hr@euroshell-ks.com

Dokumentat e nevojshme për aplikim:

  1. Patent shoferin (kategorin C dhe CE – valide)
  2. ADR (valide)
  3. Certifikaten e mjekut (valide)
  4. Pasaporten (valide)
  5. Certifikaten CPC (e preferuar)
  6. Dokumentin qe nuk jeni nënhetime(obligative)

NE SUBJEKT LETE SHENOHET POZITA PERTECILENAPLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08.00-16.00NE, TEL: +38349940014

Location