Administratë

November 13, 2023

Job Description

Kompania Vector Travel Group shpall konkurs pune:
Pozita:Administratë ,
Orari i punës:Full Time -12:00 – 19:00

Paga : 400€
Keto jane kriteret e kerkuare:
  • Pozitivitet
  • Aftesi komunikuese
  • Dashuri per punen dhe udhetimin
  • Njohuri te gjuhes Angleze , Serbe, Turke ( e preferushme)

Menyre Aplikimit:

Te gjithe te interesuart mund te aplikojne permes butonit ‘Apliko Këtu’

Location