Mësimdhënës të gjuhës gjermane

May 21, 2024

Job Description

KONKURSE PUNE
📍 Në kuadër të projektit të edukimit, Islamic Relief Kosova shpall konkurs për 2 pozita pune:
📌 2 Mësimdhënës të gjuhës gjermane
ℹ️ Nëse jeni të kualifikuar, të motivuar e përkushtuar dhe dëshironi të bëni karrierë në mësimdhënie, atëherë ju mund të aplikoni përmes këtij linku: https://bit.ly/3WMBMgK
🕓 Konkursi është i hapur deri më 24.05.2024 – ora 16:00
🔹Bashkohu me ne! 🧩

Location