Agjent/e Marketingu

December 13, 2023

Job Description

Në kuadër të zgjërimit të aktivitetit, Farmitalia SH.P.K shpall:

KONKURS

Agjent/e marketingu

Vend të punës: 1 pozitë

Përgjegjësitë:

  • Të prezantoj produktet e kompanisë në gjithë territorin e Kosovës;
  • Të ndjekë ecurinë dhe mbarëvajtjen e këtyre produkteve në treg në vazhdimësi;
  • Analizon prezencën e produkteve në treg (konkurencën, çmimet, promocionet, marketingun);
  • Të bëjë raporte javore dhe mujore;
  • Organizimi dhe pjesëmarrja në konferenca mjekësore;

Kualifikimet:

  • Te ketë njeren nga Fakultet:
  • Fakulteti i Mjekësisë drejtimi: Farmaci,Stomatologji;
  • Fakulteti Ekonomik drejtimi: Marketing, Shitje.
  • Të ketë përvojë pune së paku një vit si Agjent/e marketingu.
  • Të jetë komunikativ/e, të jetë i/e vendosur dhe të ketë vetë-iniciativë;
  • Të ketë aftësi bindëse në prezantim;
  • Të posedojë patent shofer, kategoria B;
  • Të ketë njohuri të shkëlqyera kompjuterike;
  • Njohja e gjuhëve ( Angleze , Italian etj.) eshte perparsi;

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-në me foto përmes butonit “Apliko Këtu” ose ne emailin info@farmitalia-ks.com

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë

Konkursi është i hapur deri më 25.12.2023

Location