Specialist i Marketingut Digjital

June 5, 2024

Job Description

KONKURS

Stone Castle, po kërkon të zgjerojë ekipin e saj me një Specialist të Marketingut Digjital

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Krijimi dhe zbatimi i strategjive të marketingut digjital, përmbajtjen e rrjeteve sociale, reklamimin online, dhe të tjera.
  • Monitorimi i performancës së fushatave të marketingut dhe analiza e tyre për të identifikuar mundësi për përmirësime.
  • Menaxhimi i faqeve të rrjeteve sociale dhe krijimi i përmbajtjes relevante 

Kualifikimet:

  • Përvojë pune e provuar në fushën e marketingut dixhital.
  • Njohuri të platformave të marketingut digjital, përfshirë Google Ads, Facebook Ads, Instagram, LinkedIn, etc.
  • Diplomë e lartë në Marketing, Komunikim, apo fushë të ngjashme.
  • Dizajnim digjital për reklama televizive të expo.

Lokacioni: Rahovec

Si të aplikoni:

Të interesuarit të dërgojnë CV përmes butonit “Apliko Këtu” ose në info@stonecastlewine.com

Location