Agjent i shitjes për Real Estate

September 13, 2023

Job Description

Shpallje për Pune: Agjent i shitjes për Real Estate

Kompania: Denis Gafuri Real Estate

Lokacioni: Prishtine, Kosove

Përshkrimi i Pozitës:

Denis Gafuri Real Estate është një kompani lider në fushën e Real Estate që ofron shërbime të specializuara të shitjes dhe blerjes së pronave. Ne jemi në kërkim të një Agjenti të shitjes të talentuar për të përfshirë në ekipin tonë dinamik. Denis Gafuri Real Estate është një mundësi e shkëlqyeshme për të zhvilluar karrierën tuaj në fushën e Real Estate dhe për të punuar në një mjedis të motivuar dhe të përkushtuar. Ju ftojmë të bëheni pjesë e ekipit tonë!

 

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

– Identifikimi dhe sigurimi i klientëve të potencialshëm për pronat në shitje.

– Organizimi dhe kryerja e vizitave në pronat e listuara për shitje.

– Këshillimi dhe ndihma për klientët në procesin e blerjes ose shitjes së pronës.

– Menaxhimi i komunikimit me klientët dhe procesin e dokumentacionit të transaksioneve.

– Punimi i ngushtë me ekipin tonë për arritjen e qëllimeve të shitjes.
Kualifikimet:

– Eksperiencë e mëparshme në fushën e Real Estate është një avantazh.

– Licenca ose leje për agjentë të shitjes së Real Estate është e dëshirueshme.

– Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe të krijuarit marrëdhënie të mira me klientët.

– Aftësi të mira të organizimit dhe menaxhimit të kohës.

– Energji dhe pasion për tregun e Real Estate.

– Posedimi i patente shoferit ne kategorine B.
Për të aplikuar, lutemi dërgoni CV-në tuaj deri më datën 18/09/2023 në adresën e emailit sales@denisgafuri.com. Ju lutemi përfshini në subjekt të emailit “Aplikim për pozitën e Agjentit të shitjes për Real Estate”. Ne do të kontaktojmë kandidatët e përzgjedhur për një intervistë.

Location