Asistent/e Admnistrativ/e

November 22, 2023

Job Description

Shoferi Im me zyre ne Fushe Kosove shpall konkurs për:

Pozita: Asistent/e Admnistrative

Vendi i punës: zyret te Hotel Qama ne Fushekosove

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Kontrollimin e barazimit te derivateve ne baza ditore,javore dhe mujore
  • Kontrollimin e barazimeve te shoferave ne baza ditore
  • Pergaditja e raporteve te ndryshme lidhur me barazimet e shoferave

Kualifikimet e kërkuara:

  • Te kete te perfunduar shkollimin e mesem
  • Te kete njohuri ne administrat
  • Pervoje pune minimum1 vjet.

Te interesuarit te dergojne CV tyre, bashke me dok tjera (certifikime, referenca) ne email adresen: agskosovo@gmail.com ose ne tel 045 121 001. Te ceket pozita per te cilen aplikoni.

Location