Asistent/e i/e Shitjes /Arkatar

Job Description

Ne jemi ne kerkim te kandidative per t’iu bashkuar ekipit tone miqësore në Prishtin®,
Ferizaj, Gjilan, Prizen, Gjakove, Peje dhe Mitrovice per poziten:
• Asistent/e i/e Shitjes /Arkatar Kjo eshte nje mundesi fantastike per individ te motivuar qe punoine shume,
kane pasion moden dhe duke kerkuar per nje perspektive profesionale afatgjate dhe terheqëse.
A&M Clothes shte nje kompani e tekstilit me brende te njohura nderkombetare te modes, me
nje rijet te gjere te dyqaneve ne treg per me shume se 15 vite.
• Ne ofrojme mundesi shume te mire te avancimit dhe arritjes ne karrier®;
• Page terheqëse dhe konkurruese ne treg; • Nje vend pune komod dhe emocionues ku jeni te rethuar nga koleksione
argetuese, mode dhe stil te brendeve nderkombetare;
• Nje ekip i mire per te punuar me të;
• Kurse trajnimi dhe seminare;
• Zbritje terheqëse per stafin;

Location