Rrobaqepëse

January 9, 2024

Job Description

Craft Corp hap konkurs për:

  •  15 Rrobaqepëse

Kerkojme rrobaqepse me pervoje pune dhe profesionale ne qepje te rrobave.

Kualifikimet:

  • Duhet te kete njohuri te mire te punes me makine.
  • Te jete e shkathte dhe te bashkepunoj ne çdo moment me koleget e punes.

Orari i punes e Hene-e Shtune 8:00 deri 4:30. Cdo e dyta e shtune eshte pushim.
Lokacioni: PODUJEVE
Paga 450+dreka+ dhe bonuse tjera
Per informata shtese na kontaktoni ne viber +38345246745

Location