Dizajnere e Modës (2)

March 21, 2024

Job Description

Craft Corp hapë konkurs për 2 Dizajere të Modës për fabrikën e tekstilit.

Kërkojmë dizajnere të modës me përvojë pune së paku 2 vite, dhe përgaditje profesionale për modelimin e patronave dhe realizimin e fustanave.
  • Përvojë në modelimin e patroneve
  • Njohuri mbi llojet e materialeve
  • Njohuri të mirë të punës me makina,
  • Të jetë e shkathtë në sqarimin e fazave të qepjes dhe të bashkëpunojë në çdo moment me kolegët e punës.
Lokacioni: FusheKosove
Paga 1200+shujta
Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” apo në viber në numrin +38345246745

Location