Asistent/e të shitjes

June 29, 2023

Job Description

Top Consulting, për një klient të njohur në fushën e tekstilit, shpall:

KONKURS PUNE

Pozita: ASISTENT/E TË SHITJES (1)
Detyrat & Përgjegjësitë:

-Prezentimin e produkteve të kompanisë

-Mikëpritjen  dhe shërbimin ndaj  kilentëve

-Ndjek procedurat e shitjës në përshtatje me politikat e kompanisë
Kriteret e punësimit:

-Shkollimi i mesëm;

-Përvoja e punës në shitje konsiderohet përparsi;

-Aftësi të mira komunikuesel

-Të jetë në gjendje të punojë me ndrrime

 

Lokacioni: Ring Mall, Ferizaj

Të interesuarat mund të aplikojnë duke plotësuar formularin online në: bit.ly/42zT0xf apo përmes nr tel: +383 43 578 005

Location