Dizajner Grafik

October 15, 2023

Job Description

Agjencia e Lajmeve KOSOVAPRESS

Shpall konkurs për:

Dizajner grafik (2 vende të lira)

Kriteret:

  • Aplikuesi duhet te ketë njohuri të mira ne programet Adobe Illustrator, Adobe Phottoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign
  • Person kreativ në fushën e dizajnit grafik,
  • Përvojë pune
  • I motivuar dhe inspiruar që të ndërmarrë vetiniciativë.

Ju lutem, bashkëngjitni ne CV dizajnet e punuara më herët, PDF ose JPG.

Të gjithë të interesuarit CV mund t’i dërgojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’

Konkursi mbetët i hapur nga data 12 tetor 2023 deri me datë 26 tetor 2023.

Location