Edukatore (5 pozita)

Job Description

Institucioni parashkollor “Linda” krahas zhvillimit të planifikuar shpall 5 vende të lira pune.
Nëse jeni në kërkim të një pune të mirëfillt dhe interaktive, në një ekip të personave me plot sukses, në një mjedis stimulues të punës i cili është i lidhur me Implementimin e planit dhe zhvillimin e IP Linda.
Keni dëshirë për ngritje personale dhe profesionale.
Atëherë ne ju ftojmë për mos hezitim, Aplikoni edhe ju:
• Edukatore (5 pozita)
Kushtet që duhet plotësuar për pozitat e shpallura:
• Niveli i lartë i edukimit;
• E orientuar drejtë realizimit të punëve me metodat më të mirëfillta;
• Ambicioze me plot Kreativitet;
• Punëtore e besueshme.
Besojmë se CV – ja e juaj (me foto), do të na bindë se ju jeni përsoni i duhur për këto pozita.
Bashkohuni me ne dhe bëhuni pjesë e një rrugëtimi të suksesëshm, rrite motivimin dhe energjinë tuaj brenda stafit tonë.
Të interesuarat, luten të dërgojnë CV–it e tyre në e-mail adresën: info@iplinda.com
Konkursi do të jetë i hapur nga data 09.10.2023 deri me 16.10.2023.
Suksese!

Location