Psikologe për fëmijë

Job Description

Institucioni parashkollor “IP Linda” krahas zhvillimit të planifikuar shpall 19 vende të lirë pune.

Nëse jeni në kërkim të një pune të mirëfillt dhe interaktive, në një ekip të personave me plot sukses, në një mjedis stimulues të punës i cili është i lidhur me Implementimin e planit dhe zhvillimin e IP Linda.

Keni dëshirë për ngritje personale dhe profesionale.
Atëherë ne ju ftojmë për mos hezitim, Aplikoni edhe ju:
• Edukatore (dhjetë pozita);
• Mësuese Klasore (dy pozita);
• Psikologe për fëmijë (një pozitë);
• Mësuese të Muzikës (një pozitë);
• Mësuese të gjuhës angleze (një pozitë);
• Mirëmbajtëse (dy pozita);
• Kuzhiniere (dy pozita).
Kushtet që duhet plotësuar për pozitat e shpallura:
• Niveli i lartë i edukimit;
• E orientuar drejtë realizimit të punëve me metodat më të mirëfillta;
• Ambicioze me plot Kreativitet;
• Punëtore e besueshme;
• Pervojë punë e obligueshme.
Besojmë se CV – ja e juaj (me foto), do të na bindë se ju jeni përsoni i duhur për këto pozita.
Bashkohuni me ne dhe bëhuni pjesë e një rrugëtimi të suksesëshm, rrite motivimin dhe energjinë tuaj brenda stafit tonë.
Të interesuarat, luten të dërgojnë CV–it e tyre në e-mail adresën: info@iplinda.com
Konkursi do të jetë i hapur nga data 03.07.2023 deri me 21.07.2023.

Vetëm kandidatët e përzgjedhura do të kontaktohen brenda një periudhe të shkurtër.

Location