Ekonomist/e

January 10, 2024

Job Description

Pozitë e lirë pune!

Al Trade & Vëllezërit Asllani në vazhdën e zgjerimit të kapaciteteve të veta shpallin konkurs për një vend të ri pune:

– Ekonomist/e (një pozitë)

Kandidati/ja i/e përzgjedhur për këtë pozitë ka paraprakisht do të trajnohet bashkë me stafin e kompanisë dhe të njoftohen për përgjegjësitë, para se të bëhen pjesë e stafit të rregullt të kompanisë.

Për të qenë pjesë e jona duhet t’i përmbushni këto kërkesa:
– Diploma bachelor dhe përvoja e punës së paku një vit e domosdoshme
– Specifikoni titullin e pozitës Ekonomist/e në Subject gjatë aplikimit në email

Ju mund të dërgoni CV në mailto:altradevellezeritasllani@gmail.com apo tek adresa jonë Rr. Jasharajve, magjistralja Drenas-Skenderaj.

*Konkursi do të jetë i hapur deri më 30.01.2024 në ora 16:00. Informatat tuaja do të ruhen me konfidencialitet të plotë dhe vetëm kandidatët potencial do të ftohen në intervistë.

Suksese!

DRENASI RESIDENCE
#drenasiresidence #residence #drenasi #konkurspune #apply #jobapply #ekonomiste #ekonomist #job

Location