Fotograf dhe Xhirues

October 11, 2023

Job Description

AMC Corporation SHPK shpall konkurs pune.

Titulli i Pozites:          Fotograf dhe xhirues

Lokacioni:                    Prishtine

Data e hapjes:            11.10.2023

Data e mbylljes:         24.10.2023

Detyrat dhe Pergjegjesite

 • Fotografon dhe realizon videosekuenca gjate pergatitjes se eventeve dhe zhvillimit te tyre.
 • Rregullon fotot dhe monton videosekuencat per rrjetet sociale.
 • Ngarkon materialet bruto ne cloud per perdorime te tjera.
 • Poston materialet e pergatitura ne te gjithe account-et e AMC-se (AMC Hall, AMC Store, AMC Corporation etj.) dhe ne te gjitha rrjetet sociale (Instagram, Facebook, Tiktok etj.)
Kualifikimet e kerkuara

Pervoja e punes: 

 • Njohuri ne perdorimin e Fotoaparateve per fotografim dhe videoxhirim.
 • Njohuri bazike te programeve kompjuterike për rregullim te fotove dhe videomontazh.

Shenime Shtese: 

 • Vendi i punes: Kosove (Kryesisht Prishtine)
 • Paga: Sipas angazhimit ditor
 • Orari i punes: (1-2 ore per event) – kryesisht pas dite
 • Preferohen studente te fushes se produksionit
Preferencat: 
 • Kandidatet qe posedojne fotoaparat dhe veture personale kane perparesi.
Apliko: info@amc-ks.com

Location