Infermier, Laborant

Job Description

Avicena KS shpallë konkurs për:

  • Infermier dhe Laborant  

Pozita të lira: Malishevë, Viti dhe Drenas.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Licensa e punës nga Ministria e Shëndetesisë,
  • Përvojë pune në pozitë adekuate,
  • Çdo kualifikim tjetër do të konsiderohet përparësi.

Konkursi mbetet I hapur deri me datë 15.04.2024

CV-te dërgohen përmes butonit “Apliko Këtu” ose tek hr@avicena-ks.org ,duke cekur në subject pozitën dhe lokacionin që aplikoni.

Location