Menaxher/e dhe Kameraman

April 8, 2023

Job Description

BASHKË DREJT SUKSESEVE TË REJA!

Nëse jeni person i/e motivuar për të zhvilluar karrierën dhe kreativitetin, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë në http://telenews.al.

Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient perfekt, për kandidatë të motivuar që të aplikojnë për vendet e punës si: Menaxher/e i/e përgjithshëm/e (1 vend pune).
Menaxher/e i/e shitjes (1 vend pune).
Kameraman/ Dizajner/e /Montazher (1 vend pune).

Vendi i punës : Prishtinë

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj, dokumentet e tjera shoqëruese dhe PORTFOLION duke përmendur pozicionin, për të cilin aplikoni (Menaxher/e e shitjes), në adresën e emailit: info@telenews.com, më së largu deri më 28.04.2023.

Duke ju falenderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

http://Telenews.al bashkë zhvillojmë të ardhmen!

Location

Photos