Recepsionist/e

Job Description

Kerkojmë “Recepsioniste” për të punuar tek Grupi Shëndetësor Bahçeci në Kosovë, një ndër kompanitë lider në sektorin e aplikimit të shërbimeve gjinekologjike, obstetrike, trajtim i infertilitetit dhe urologji. 

KUALIFIKIMET E PËRGJITHSHME

  • Preferohet diplomë asociate ose diplomë bachelor,
  • 1 vit përvojë në recepcion në industrinë e kujdesit shëndetësor,
  • E aftë për të komunikuar në mënyrë efektive me pacientët dhe të afërmit e tyre,
  • E suksesshme në marrëdhëniet njerëzore,
  • E buzëqeshur, dinamike dhe e kujdesshme për pamjen,
  • E prirur për punën në grup
  • E përgjegjshme, e kujdesshme, e përpiktë dhe e disiplinuar
  • Njohuri në gjuhën turke (obligative) dhe angleze

PËRSHKRIMI I PUNËS; 

Të regjistrojë pacientët tanë që marrin shërbime shëndetësore në sistem,

të udhëzojë pacientët, të ndjek procedurat dhe të ndaj informacione për çmime.

Në përfundimin e proceseve të lëshojë faturë.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në email:
bbolukbasi@bahceci.com

Location