Shitës/e në dyqan

September 7, 2023

Job Description

Detyrat: Të bëjë furnizimin, pranimin dhe dorëzimin e porosive.

Kualifikimet: 

  • Aftësi të përdorimit të Excel-it.
  • Patent shofer të kategorisë B.
  • Njohuri e programit te kontabilitetit (e preferueshme)

Të interesuarit të na kontaktojnë në: 049137987 / ejona@ejona.com

Location