Specialist/e Finance

November 5, 2023

Job Description

Baboon po punëson Specialist/e Finance 

Pozicioni: Specialist/e Finance       

Sektori: Financë 

Vendndodhja: Prishtinë/ Kosovë

BABOON DELIVERY është një kompani shumë e sukseshme në fushën e zhvillimeve teknologjike, ku prej 8 vitesh është lider në ofrimin e shërbimit të porositjes së ushqimit online, por jo vetëm.

Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj, në pozicionin: Specialistes se Financës.  

Specialistja e Departamentit të Finances është përgjegjëse për përgatitjen, zhvillimin dhe funksionimin e planit të rritjes dhe stabilitetit financiar të kompanisë.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të ndërtojë raportet e nevojshme për menaxhimin dhe sektorët e tjerë në lidhje me ecurinë financiare të aktivitetit.
 • Të ndërtojë strukturën e librave të llogarive
 • Të bëj mbylljen e faturave te cilat gjenerohen nga bizneset partnere
 • Të ndërtojë raporte periodike për performancën kundrejt target/ buxhetit, impaktin që kanë zëra të ndryshëm në performancën, në  përfitueshmërinë dhe cash flow-n e kompanisë.

Kriteret dhe aftësitë e kërkuara:

 • Adaptimi i shpejte i informacionit
 • Pergjegjshmeri dhe integritet.
 • Njohuri te pergjithshme/avancuara te Photoshop/Adobe XD/Canva
 • Eksperience e meparshme ne Facebook Ads,Google Ads,MailChimp
 • Njohuri ne Exel
 • Mosha minimale 25 vjec.

Kualifikimi i kërkuar:

 • Diplomë Bachelor (në fusha si: Finance ose Administrim Biznesi)
 • Të ketë mbi 2 vjet eksperiencë pune si specialiste finance ose kontabiliste në ndërmarrje private.
 • Të ketë aftësi të projektoj shifra dhe raporte
 • Të ketë njohje shumë të mirë të paktën të një programi kontabiliteti të përdorur në Kosovë
 • Të ketë aftësi të mira në përdorimin e excel dhe powerpoint.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, me shkrim dhe jo vetëm, për të përfaqësuar dhe marr pjesë në takime, evente, me palë të interesuara, si aksionerët, partnerë biznesi, zyrat e administratës etj.
 • Të ketë aftësi shumë të mira analitike dhe organizative.

Benefite

 • Te punuarit ne nje kompani qe krijon trend, risi, dhe inovacion
 • Fleksibilitet dhe Kushtet sipas Kodit te Punes.
 • Leje vjetore dhe festa zyrtare sipas Kodit te Punes.
 • Një vakt ushqimi të përfshirë nga kompania
 • Mundesi rritje ne karriere.

Për të aplikuar ju ftojmë të dërgoni CV tuaj të përditësuar përmes butonit “Apliko Këtu” apo në hr@baboon.al

Vetëm kandidatet e përzgjedhur do të kontaktohen. Ju informojmë se të dhënat tuaja do trajtohen në kofidencialitet të plotë në përputhje me ligjin Nr. 9887, “PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSONALE”.

Location