Job Description

Maxx Group hap konkurs për pozitën

  • Web Assistant

Nëse jeni të interesuar për ndonjërën nga këto pozita dhe dëshironi të bashkëngjiteni me ekipin tonë, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në hr@maxx-group.com me subject pozitën për të cilën aplikoni.

Location