Drejtor Menaxhues

February 5, 2024

Job Description

Hotel & Restaurant AMAZONA po kërkon një udhëheqës pasionant, entuziast dhe të përkushtuar për të udhëhequr ekipin tonë dinamik!

Hotel & Restaurant AMAZONA qëndron si një fener luksi dhe rehatie, duke ofruar shërbim të jashtëzakonshëm dhe qetësinë e natyrës në magjistralen Prishtinë – Mitrovicë. Me një angazhim për të ofruar përvoja të pashembullta për mysafirët tanë, ne krenohemi që ofrojmë mikpritje të nivelit të lartë në çdo aspekt të qëndrimit të tyre.

Përmbledhje e pozicionit:

Si Drejtor Menaxhues i Hotelit dhe Restaurantit, ju do të luani një rol kyç në mbikëqyrjen e operacioneve të përditshme, duke siguruar standardet më të larta të shërbimit dhe duke nxitur një kulturë përsosmërie midis stafit tonë. Udhëheqja juaj do të jetë e rëndësishme në ruajtjen e reputacionit tonë si një destinacion kryesor për luks dhe rehati.

Përgjegjësitë kryesore:

 • Drejtimi dhe frymëzimi i një ekipi të talentuar
 • Zbatimi dhe ruajtja e standardeve operacionale dhe të shërbimit.
 • Krijimi, realizimi dhe mbikëqyrja e planit buxhetor afatgjatë
 • Drejtimi i strategjive të gjenerimit të të ardhurave
 • Nxitja e një mjedisi pozitiv pune, kultivimi i talenteve dhe promovimi i rritjes profesionale midis anëtarëve të stafit.
 • Mbajtja e standardeve të arritura dhe kontribuomi në mënyrë aktive në vizionin strategjik të hotelit.

Kualifikimet:

 • Të paktën 5 vjet përvojë menaxheriale
 • Aftësi në menaxhimin e buxhetit
 • Flet gjuhen angleze rrjedhshëm

Pse ia vlen te bashkoheni me ne?

 • Mundësi për të udhëhequr një ekip të talentuar në një hotel dhe restaurant luksoz të njohur.
 • Pagë konkurruese dhe mundësi për zhvillim profesional.
 • Orar fleksibil
 • Asistent personal

Bashkohuni me ne në përpjekjen tonë për të krijuar përvoja të paharrueshme për mysafirët tanë dhe për të formësuar të ardhmen e mikpritjes.

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në përmes butonit “Apliko Këtu” ose në email adresën info@hotelamazona.com

Location