Menaxher/e Restauranti

January 28, 2024

Job Description

Menaxher/e Restauranti

Lokacioni: Prizren

 DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • MENAXHIMI I PUNËVE DHE PERSONELIT NË RESTAURAN,
 • MENAXHIMIN E RUAJTJËS DHE RRITJËS SË SHITJEVE TË PRODUKTEVE TË RESTAURANIT,
 • MENAXHIMIN E ARRITJEVE TË SYNIMEVE DHE QËLLIMEVE NË RESTAURAN,
 • ORGANIZON FURNIZIMIN E RESTAURANIT ME PRODUKTE TË NEVOJSHËM PËR SHITJE,
 • MIRËMBAN AMBIJENTIN DUKE KONTROLLUAR PASTERTINË, CILËSINË E SHËRBIMËEVE DHE MONITORIMIN E PËRGJITHSHËM NË PUNË,
 • PERFUNDIMI I PUNEVE ADMINISTRATIVE DHE RAPORTIMI TEK MENAXHMENTI I LARTË EVE,

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • SHKATHESI TË SHKELQYERA NË SHITJE DHE NEGOCIATA,
 • SHKOLLIMI I LARTË PËR HOTELERI, GASTRONOMI GRADA BACHELOR, PËRPARSI ME MASTER,
 •  NJOHJA SHUMË E MIRË PUNËS ME KOMPJUTER,
 •  NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE PËPARSI,
 • PATEN SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJ PUNE NË HOTELERI, MINIMUM 1 VJEÇARE

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: HR@euroshell-ks.com

NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014

Location