Mësimdhënëse e Gjuhës Angleze

September 6, 2023

Job Description

TopSchool  ofron punë për një Mësimdhënëse të Gjuhes Angleze për punë në kurs.

Kushtet e kërkuara: kandidatët e interesuar duhet të kenë Diplomën e Fakultetit të Gjuhes Angleze ose të jenë apsolventë.

Orari dhe pagesa me marrëveshje. Adresa: Lagjja Ulpiane në Prishtinë.

 

Location