Montues i Sistemeve të Kamerave

February 20, 2024

Job Description

Delta Security ofron shërbimet më të sofistikuara dhe më profesionale të sigurisë. Përvoja jonë e punës që nga viti 2001 dëshmon në besnikërinë dhe përkushtimin tonë ndaj klientëve, profesionit dhe shërbimeve që ne ofrojmë.Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e Delta Security, kemi kënaqësinë të shpallim disa vende të lira pune për pozicionet e mëposhtme:

Pozitat:

 • Montues i Sistemeve të Kamerave dhe Alarmeve të Sigurisë (6)
 • Agjent/e Marketingu (4)

Vendi i Punës: PRISHTINË

Detyrat dhe përgjegjësitë për Montues i Sistemeve të Kamerave dhe Alarmeve të Sigurisë (6) :

 • Instalim, servisim dhe mirëmbajtje e Sistemeve të Sigurisë, duke përfshirë Sistemin e Alarmit dhe kamerat.
 • Shkollë e mesme e përfunduar.
 • Patentë shoferi, kategoria B.
 • Mos të jetë i dënuar apo ndjekur penalisht.

Detyrat dhe përgjegjësitë për Agjent/e Marketingu (4):

 • Diplomë universitare ose në vazhdim të studimeve. Preferohen drejtimet e ekonomisë dhe marketingut.
 • Patentë shoferi, kategoria B.
 • Mos të jetë i/e dënuar apo ndjekur penalisht.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Aftësi në zgjidhjen e problemave teknike.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi në një ekip.
 • Përvojë pune relevante është përparësi.

Mënyra e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar, të cilët plotësojnë kushtet e cekura më lart, mund të konkurojnë duke dërguar CV-në e tyre përmes butonit APLIKO KËTU ose në adresën e emailit: apliko@deltasecurity.biz . Ju lutemi të përdorni “Aplikim për  poziten te cilen aplikoni” si subjekt të email-it.

Data e Fundit për Aplikim: 15.03.2024

Kandidatët që përzgjedhen në listën e ngushtë do të ftohen për intervistë. Faleminderit për interesimin tuaj në Delta Security.

Location