Roje Fizike

Job Description

Delta Security ofron shërbimet më të sofistikuara dhe më profesionale të sigurisë. Përvoja jonë e punës që nga viti 2001 dëshmon në besnikërinë dhe përkushtimin tonë ndaj klientëve, profesionit dhe shërbimeve që ne ofrojmë.Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e Delta Security, kemi kënaqësinë të shpallim disa vende të lira pune për pozicionet e mëposhtme:

Pozita: ROJE FIZIKE 

Vende të lira pune: 15 POZITA

Vendi i Punës: Prishtinë, Fushë Kosovë, Gjilan, Lipjan

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët janë si vijon:

  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  • Mos të jetë i dënuar apo ndjekur penalisht;
  • Preferohet të posedojnë Licencë valide si Punëtor i Sigurimit Themelor.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:

  1. Fizikisht në zyrën qendrore të Delta Security sh.p.k., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra qerimi 1), kati 4, Prishtinë, apo
  2. Përmes postes elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz ose telefon: +38345/713950

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 22.03.2024, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Location